ClassicFlame ingebouwde elektrische inbouwhaard

Een Classicflame inbouwhaard creëert een modernere uitstraling en is geschikt voor ieder type woningen. Een combinatie met een schouw is voor iedereen die weinig vloeroppervlak heeft ideaal. Een Classicflame elektrische inbouwhaard geeft u direct de sfeer een gezelligheid van een echte gashaard of een hout gestookte houtkachel. Maak gebruik van de ingebouwde verwarming voor een behaaglijke temperatuur.

Classicflame elektrische haard 23"

Classicflame Elektrische haard inbouw- en inzet met kachelverwarming

Inzethaard Spectrafire 3D vlameffect

Afmeting 60,5 x 51cm en in Stock

Meer informatie en bestellen


Bio Ethanol Brander 23" met brander.

Bio Ethanol inzethaard met Bio Brander

Afmeting 58 x 50,5cm

Binnenkort weer leverbaar


CF42 Spectrafire 3D

Lange elektrische tv inzet sfeerhaard met kacheltje onder televisie

Brede inbouw sfeerhaard met houtset

Afmeting 108,7 x 44,8cm

Niet meer leverbaar, Bekijk alternatieven.


CF28 Spectrafire PLUS

elektrische sfeerhaard met steenmotief zijwanden en kachel

Elektrische haard met steenmotief wanden

Afmeting 74 x 58,5cm

Uit de collectie. Bekijk hier alternatieven.


ClassicFlame elektrische vuren.

De Classicflame open haard is voorzien van een traditionele houtset en een gloei bed. De afstandsbediening zorgt voor extra gemak en maakt de elektrische haard unit eenvoudig te bedienen. Of je nu gaat voor een gedurfde eigentijdse stijl of gewoon ruimte wilt besparen in een kleine kamer, een inbouwhaard van Classicflame is één van de betere oplossingen.
Bekijkt u ook onze schouwmantels. U heeft een keuze uit een groot assortiment van moderne tot landelijke schouwen. Shop hier Schouwen

Elektrisch Haard Experience Center

Bent u op zoek naar een elektrische haard, kachel of schouwmantel? Dan bent u bij Classicflame aan het goede adres. In ons 300m2 grote toonzaal kunt u een grote collectie afvoerloze inbouwhaarden en kleinere inzethaarden aangesloten bekijken. Laat u inspireren en kom naar onze luxe Classicflame haarden showroom in Almere. In ons Experience Haard Centre kunnen wij u meer dan 50 kachels en haarden brandend laten zien. En brandend betekent in dit geval de eenvoud van een stekker in het stopcontact doen en op de ‘aan’ knop drukken. Onze haardenexperts staan klaar om u te voorzien van een onafhankelijk advies op maat. Kom naar Almere en ervaar de Classicflame kachel of haard van uw dromen en laat u inspireren.

Toonzaal Classicflame Nederland
De Striptekenaar 34 A
1336 CM  ALMERE
Nederland