Schouw met Bio Ethanol Brander

Met een Bio Ethanol sfeerhaard haalt u de romantische gezelligheid in huis. De aanblik van de dansende vlammen in de haard geeft u directe een gevoel van rust en minder stress. Geniet heerlijk met z’n tweeën van de bio ethanol haard bij een romantisch diner. De haard is ook focus punt in uw huis, hier kunt u met de hele familie heerlijk warm om heen zitten.

Heerlijke warmte, maar ventileer goed.

Een Bio Ethanol haard kan u een heerlijke warmte geven die je niet van een elektrische sfeerhaard krijgt. De warmte die je van een Bio brander ervaart, die doe u denken aan een echte houtkachel of gashaard. Een Bio brander kan nooit uw hele vertrek verwarmen, maar in uw zithoek bij de schouw voelt u de warmte die de haard uitstraalt wel degelijk.
Stookt u een bio-ethanol haard in een goed geïsoleerd huis? Zorg voor voldoende ventilatie in uw woonkamer, slaapkamer of kantoor. De verbrandde gassen zullen moeten worden afgevoerd uit uw ruimte. Hieronder treft u de schouwen in ons assortiment welke u kunt combineren met een bio ethanol inzethaard. De inzethaard zelf is ook los leverbaar. U kunt ook zelf een schouw maken of de inbouwhaard in een bestaande open haard plaatsen. In onze showroom kunnen we u meer laten zien. Vergeet niet de afmetingen van uw huidige haard of nis mee te nemen.

 

Moderne schouw Vigo Zwart Bio+

Moderne schouw Vigo Zwart. Ombouw met
een fraaie Bio Ethanol inzethaard. Actieprijs.
Meer informatie en bestellen.


Moderne schouw Vigo Grijs Bio+

Schouw Vigo Concrete Grey. Leuke moderne
zelfbouw set met Bio-Ethanol inbouwhaard.
Meer informatie en bestellen.


Moderne schouw Vigo Wit Bio+

Witte schouw, type Vigo modern, compleet
een bio-ethanol inzethaard brander.
Meer informatie en bestellen.


Klassieke Schouw Milo Zwart Bio+

Klassieke schouw Milo zwart. Ombouw met
een fraaie Bio Ethanol inzethaard. Nu Sale.
Meer informatie en bestellen.


Klassieke Schouw Milo Grey Bio+

Schouw Milo Concrete Grey. Leuke moderne
zelfbouw set met Bio-Ethanol inbouwhaard.
Meer informatie en bestellen.


Klassieke Schouw Milo wit Bio+

Witte schouw, type Milo klassiek, compleet
met een bio-ethanol inzethaard brander.
Meer informatie en bestellen.


Schouw Wenen modern Wit

Schouw Wenen Wit complete set met
bio ethanol inbouw sfeerhaard.
Binnenkort leverbaar.


Schouw Wenen modern Wit

Schouw Wenen Concrete Grey zelfbouw set
met bio ethanol inbouw sierhaard.
Binnenkort leverbaar.


Schouw Wenen modern Wit

Witte schouw, model Jupiter,  compleet met
een zwart metalen bio-ethanol inzethaard.
Binnenkort leverbaar.


Bio Ethanol inzethaard

De inzethaard zelf is ook los leverbaar. Deze haard besteld u eenvoudig via de webwinkel van één van onze official dealers. U kunt hierdoor ook zelf een schouw maken of de inbouwhaard in een bestaande open haard plaatsen. Er zijn genoeg toepassings mogelijkheden voor deze Bio Ethanol brander. In onze showroom kunnen we u meer laten zien. Vergeet niet de afmetingen van uw huidige haard of nis mee te nemen.

Haard Experience Center

Bent u op zoek naar een elektrische haard, Bio ethanol brander of schouwmantel? Dan bent u bij Classicflame aan het goede adres. In ons 300m2 grote toonzaal kunt u een grote collectie afvoerloze inbouwhaarden en kleinere inzethaarden aangesloten bekijken. Laat u inspireren en kom naar onze luxe Classicflame haarden showroom in Almere. In ons Experience Haard Centre kunnen wij u meer dan 50 kachels en haarden brandend laten zien. En brandend betekent in dit geval de eenvoud van een stekker in het stopcontact doen en op de ‘aan’ knop drukken. Maar brandend betekent ook het vullen van een brander met Bio Ethanol en het aansteken van de vloeistof. Onze haardenexperts staan klaar om u te voorzien van een onafhankelijk advies op maat. Kom naar Almere en ervaar de Classicflame kachel of haard van uw dromen en laat u inspireren.

Toonzaal Classicflame Nederland
De Striptekenaar 34 A
1336 CM  ALMERE
Nederland